Navigáció

Kvaliwash vállalat

mosó nyitása, szerviz, termékek, segítség ...

Nyelv

Gyakran ismételt kérdések

Melyik mosóállásba álljak?

Ha sorállás van, akkor a sorra kerüléskor felszabaduló első mosóállásba, egyébként pedig bármelyikbe.

A szélső mosóállásokon előforduló nagyobb állások is használhatók, amik jellemzően fedetlen, teherautók fogadására is alkalmas mosóállások. Kvaliwash mosóknál ezekben hosszabb a mosólándzsa, hogy a magas járművek tetejét is könnyen el lehessen vele érni, de ugyanúgy használhatók személyautókhoz is mint a többi mosóállás.

Hogyan fizethetek?

A fizetés 50, 100 vagy 200 Forintos pénzérmék bedobásával történik a minden mosóálláson megtalálható vezérlőszekrény pénzfogadó nyílásába, ahol fel van tüntetve, hogy az adott gép milyen érméket fogad el.

A vezérlőszekrény kijelzőjén megjelenik a bedobott összeg, ami a mosás megkezdésekor csökkenni kezd, és az idő lejártakor, amikor a kijelző elérni a nullát, a mosó leáll.

Vannak mosók amikhez a visszajáró felhasználók az üzemeltetőnél beszerezhető, pénzzel előre feltölthető memóriakulccsal is fizetni tudnak.

A mosóállomásokon gyakran pénzváltó készülék is található, amibe bankjegyet helyezve lehet hozzájutni a mosáshoz használható pénzérmékhez, illetve ahol ilyen nincs, ott a személyzetnél lehet aprópénzhez jutni.

Mibe kerül egy autómosás?

Ez több mindentől függ. Az autó méretétől, hogy mennyire piszkos, régen vagy a közelmúltban volt mosva, a felhasználó tapasztaltságától és attól is, hogy az adott mosóállomás 100 Forintért mennyi ideig használható. Általában valahová 600 és 1500 Ft közé esik egy mosás költsége.

Hogyan kell használni egy Kvaliwash autómosót?

Érdemes erre nézve áttekiteni a mosási tanácsainkat és a Kvaliwash mosók ott elérhető kezelési útmutatóját.

Miért nincs kefe a Kvaliwash mosóknál?

Amikor az autót kefével mossák, hívják az habkefének vagy bárminek is, mindig fennáll annak a veszélye, hogy a karosszérián, vagy akár a kefén felgyülemlett szennyeződés megkarcolhatja a fényezést. Mivel a Kvaliwash magasnyomású technológiájának köszönhetően a jármű eleve foltmentesen tiszta lesz, nem akarjuk kitenni a felhasználókat a „kísértésnek” és így a karcolások veszélyének.

Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet