Navigáció

Autósoknak

mosó kereső, tippek, tanácsok, előnyök ...

Nyelv

Szekrényes autómosók

Korábban sok tapasztalatot szereztünk szekrényes autómosókkal, gyártottunk ilyeneket, végül azonban arra jutottunk, hogy kivezetjük ezeket a termékeket a kínálatunkból.

Az ilyen mosók mellett szólhat a kisebb helyigényük, látszólagos egyszerűségük és alacsonyabb áruk, azonban úgy találtuk, hogy ezek az előnyök nem tudják kompenzálni a hátrányaikat.

  • Csak nagyon alacsony forgalmú autómosóknál válhat be, ugyanis egyszerűen nincs elegendő teljesítményük és megfelelő méretű puffertartályaik, hogy folyamatos üzemben ki tudják szolgálni az ügyfeleket. Pár mosás után a következő mosásnál már nem lesz elég meleg a mosóvíz és elfogy a  cseppmentes száradáshoz szükséges permeátum is ha nincs elég ideje újratermelődni két mosás között.
  • Téli üzemzavar, akár csak egy áramszünet esetén is az egész rendszer gyorsan elfagyhat, a szekrény csak nagyon rövid ideig nyújt védelmet. Következmény: ügyfeleknek csalódást okozó lezárt mosó, drága javítás.
  • A szekrényes mosók nehezen szervizelhetők, a szűk helyen összezsúfolt komponensek nehezen hozzáférhetők, ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy karbantartásukat az időjárási viszontagságoknak kitéve lehet csak végezni.

Szekrényes mosók gyártásával a fentiek miatt felhagytunk, ilyenek beszerzését nem javasoljuk, legfeljebb tényleg nagyon alacsony forgalmú kis autómosóba, de vigyázat! Nagyon könnyű alábecsülni az igényeket, rengeteg bővítést végzünk ügyfeleinknél a folyamatosan emelkedő igények miatt.

Szekrényes autómosók

Specifikáció

Típus
Kifutott
Szállítható
Nem
Helyettesítő típus
Műszakilag felsőbbrendű gépházas autómosó
Left További Önkiszolgáló autómosó technológia
Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet