Navigáció

Kvaliwash vállalat

mosó nyitása, szerviz, termékek, segítség ...

Nyelv

Miért pont a Kvaliwash?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes Kvaliwash mosóba járni, melyeket legtömörebben és legtalálóbban a szlogenünk foglal össze: „Simple and Smart Care for Cars”, azaz egyszerű és okos autóápolás. Ezt fejtjük ki az alábbiakban:

Egyszerűen, könnyen használható

Kvaliwash technológiával gyerekjáték az autómosás. Két nyomógombbal indítható a mosás és öblítés programokba sűrített folyamat, ami kifogástalanul tiszta és cseppmentes eredményt biztosít.

Mosásra és öblítésre is ugyanaz a mosólándzsa szolgál, ami ráadásul olyan könnyű, hogy félkézzel kezelhető.

Könnyű, egykezes, egyetlen lándzsa

Igen, még hölgyeknek is könnyű! Egyszerű és okos megoldás.

Tényleg fél kézzel kezelhető, erőfeszítés nélkül irányítható a nehezen elérhető helyekre is, és nem kérdés, hogy mikor melyik lándzsához kell nyúlni. Próbáld ki, élvezd a különbséget!

Széles, nagy forgókar

A Kvaliwash mosók egyetlen lándzsával érik el a tökéletes tisztaságot, így nem kell 2, 3 vagy akár 4 forgókarnak osztozni a rendelkezésre álló helyen és a belőlük lelógó tömlőket kerülgetni.

A nagy forgókar távol tartja a lelógó tömlőt, hogy ne kelljen az autódhoz közel kerülő tömlővel küzdened.

Kíméletes tisztítás

Optimálisra kikísérletezett, nagyméretű legyező formájú víznyaláb porlasztja le a szennyeződést, kímélve a fényezést a keféléssel előidézhető karcolásoktól.

Csillogó tisztaság

A lágyított forró vízben oldott különleges mosópor egyetlen programba egyesíti az előmosás és mosás műveleteket, míg az öblítőprogram lágyított és demineralizált vize a hozzá adagolt öblítőszerrel nemcsak a mosószer eltávolítását, hanem a foltmentes, fényesre száradást is biztosítja. Nem kell az autót szárazra törölni.

Uniwash mosópor

Kellemes illatú, csökkentett habzású magas hatékonyságú prémium mosópor, ami a forró vízhez mindig frissen, a magasnyomású mosás közben adagolt. A Kvaliwash csökkentett habzású mosóport ajánl, hogy ne habban járj, és ne a hab, hanem a tisztulás látványát élvezhesd.

Tudtad, hogy a nagy habhoz nagyon kevés mosószer, csak sok levegő kell?

Egyfázisú öblítés

Nem kényszerítünk több menetben öblíteni csak azért, hogy spóroljunk a tisztított vízzel, és hogy a programok számával próbáljunk megtéveszteni.

Lágyítással és fordított ozmózis eljárással molekulárisan megtisztított, ásványi anyagoktól mentes, ezért cseppmentesen elpárolgó öblítővizet biztosítunk az öblítés teljes menetére. Ettől és a hozzáadagolt Kvalibrill öblítőszertől lesz olyan fényes és cseppmentesen száradó az autód.

Ne a programok számát, hanem a végeredményt figyeld. Egyszerű és okos megoldás.

Jégmentes mosóállások

A Kvaliwash technológia téli elfagyás elleni védelmének része a mosóállások padlófűtése. Ezzel elkerülhető a jegesedés és minimalizálható a csúszásveszély.

Aktív környezetvédelem

A hagyományos vödrös illetve slagos, szivaccsal végzett autómosáshoz képest sokkal kevésbé terheli a környezetet egy Kvaliwash magasnyomású önkiszolgáló autómosóban elvégzett autómosás. Sőt, 7,6 l/perces vízfogyasztásunkkal a versenytársaink többségét is magunk mögé utasítjuk, ez kevesebb mint némelyiküknek a fele. És a megspórolt vízzel rengeteg energiát is megtakarítunk, hiszen a mosóvíz mennyiségével arányos annak a felfűtéséhez és kipumpálásához szükséges energia is! Fele annyi víz = fele annyi energiafogyasztás.

A víz- és környezetvédelmet szolgálják a biológiailag lebomló vegyszerek és a mosókba telepített víztisztító műtárgyak valamint a fagyvédelmi visszaforgató rendszer, ami minimalizálja a magasnyomású mosók téli vízfogyasztását.

Energiatakarékosságával illetve megújuló energiahasználatával ugyancsak a környezetvédelmet szolgálja a Kvaliwash napkollektoros előmelegítő rendszere.

  • Biológiailag lebomló vegyszerek
  • Víztisztító műtárgyak az olaj és szennyezett üledék visszatartására
  • Víztakarékos fagyvédelmi visszaforgató rendszer a téli vízfogyasztás minimalizálására
  • Egyes mosóknál napkollektoros előmelegítő rendszer von be megújuló energiaforrást a mosóvíz melegítésébe és egyben fokozza az energiahatékonyságot. Egyszerű és okos megoldás
Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet