Navigáció

Autósoknak

mosó kereső, tippek, tanácsok, előnyök ...

Nyelv

Befektetői előnyök

Egy dinamikus, innovatív, nemzetközi szinten is versenyképes magyar márka vagyunk, aki gazdaságos, gyorsan megtérülő beruházást ígérő megoldásokkal biztosítja ügyfelei elégettségét.

A gyökereink Liechtensteinbe nyúlnak vissza, ott kezdődött cégünk története és összefonódása az autómosással még 1974-ben, amit 1993-ban követett az alapításunk mint magyarországi lányvállalat, amit uniwash néven tettünk piacvezetővé, Kvaliwashként pedig a korábbinál is intenzívebb, sokat ígérő fejlesztésekbe fogtunk.

Pár dolog amiért az ügyfeleink mellettünk döntenek:

  • Erős, a magasnyomású önkiszolgáló autómosásban elismert márka vagyunk
  • Energia- és erőforrástakarékos üzemeltetés, mindössze 7,6 l/perc átlagos vízfogyasztás. Ez a versenytársaink többségénél messze alacsonyabb, akár fele akkora fogyasztás, amivel nemcsak vízet takarítunk meg, hiszen a fel nem használt mosóvízet felfűteni se kell.
  • A mosóügyfelek szeretik, szívesen használják a mosóinkat. Miért? Lásd a nekik szóló előnyöket! És melyik üzemeltető ne szeretne elégedett ügyfeleket?
  • Mosóinkkal elégedettek a tulajdonosaik, elégedettebbek, mint más mosók tulajdonosai. Legalábbis erre utal, hogy ügyfeleink között másokénál magasabb a több mosót üzemeltetők, azaz a visszatérő ügyfelek aránya.
  • Könnyen megtérülő befektetés. Érdemes pár órát rááldozva megfigyelni és összevetni egy Kvaliwash mosó és más mosók óránkénti pénztermelő képességét. Nagy a mosóink áteresztőképessége és alacsony a mosóállásokban a nemfizetős időtöltés
  • A hosszú tapasztalat és a szervizesek véleményére adó fejlesztések eredménye, hogy berendezéseink könnyen szervizelhetők, alkatrészeik jól átláthatók és könnyen hozzáférhetők. A karbantartások többségét az üzemeltető, ha úgy dönt, akár maga is elvégezheti.
  • Magyarországon közel 700 mosóállás
  • Zökkenőmentes tartalékalkatrész-ellátás, mindig azonnal, budapesti raktárról
  • Tapasztalt és hatékony szervizes csapat. Alapelvünk, hogy kiszálláskor csak működő mosót hagyunk magunk után, a megoldást soha nem halasztjuk másnapra.
Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet