Navigáció

Autósoknak

mosó kereső, tippek, tanácsok, előnyök ...

Nyelv

Gyakran Ismételt Kérdések

Miből áll az üzemeltetés?

Napi rendszerességgel gondoskodni kell a vegyszerek utántöltéséről és a terület tisztán tartásáról.
Figyelni kell a gép állapotára és elvégezni az egyszerűbb, időközönként esedékes karbantartási feladatokat mint például szűrők tisztítása és cseréje, elhasználódott lándzsafúvókák cseréje, sérült tömlők cseréje vagy elhasználódott hidroakkuk cseréje.
Üzemeltetőnként eltérő, hogy ki mennyire veszi ki részét a szükséges karbantartásokból. Sokan az elhasználódott szivattyúkat is maguk cserélik azokban szükség esetén akár tömítést is cserélnek, sőt olyanok is akadnak, akik minden karbantartást maguk csinálnak, a gépeink egyik nagy előnye az egyszerű szervizelhetőségük.

Mekkora beruházás szükséges?

A szükséges beruházási összeg széles skálán mozog, a kisebb mosóknak is jellemzően több tízmillió forintnyi a beruházási költsége, és egy számjeggyel többet is tartalmazhat a végösszeg ha nagyobb létesítményről van szó egy értékes telken.

Mik lesznek a költségeim?

A területenként eltérő közművek (víz, gáz és szennyvíz) kötségei mellett a mosószerek, a karbantartás és a személyi költségek.

Mekkora bevételre számíthatók?

Sok mindenen múlik, a területen, hogy annak vonzáskörzetében mennyi az üzemelő jármű, milyen az esetleges konkurencia, és persze a mosó népszerűségén, ami megfelelő műszaki tartalmú létesítményt feltételezve nagymértékben az üzemeltetőn múlik.
Kimagaslóan jól látogatottak a minőségi, megfelelő mennyiségű mosószerrel és megfelelő hőfokú és nyomású mosóvízzel üzemeltetett, megfelelően karbantartott autómosók amik nem okoznak csalódást az így szívesen visszajáró ügyfeleiknek.
Egyszerűnek hangzik, mégis előfordul, hogy tulajdonosok a rosszul értelmezett takarékosság mellett döntenek. Sokszor láttunk tulajdonosváltást követően autómosókat felívelni és leromlani is.

Mennyi egy mosóépítés időigénye?

Nem rajtunk szokott múlni, nem az autómosó technológia szállításra kész állapotba kerülése a szűk keresztmetszet, hanem az építőipari munkálatok időigénye.

Milyen az optimális telek?

Az ideális telek nagy forgalmú úton vagy nagy forgalmú kereskedelmi létesítmény mellett helyezkedik el, eléggé távol a lakóházaktól, hogy ne zavarja a lakók nyugalmát.
Fontos a közútcsatlakozás és a közművek megléte vagy kialakíthatósága, vezetékes víz, szennyvíz és gáz szükséges. Utóbbi tartályos is lehet, azonban némileg magasabb energiaköltséggel jár.

Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet