Navigáció

Autósoknak

mosó kereső, tippek, tanácsok, előnyök ...

Nyelv

Telkem van

Ha van autómosónak alkalmas telke, akkor hasznosításának előnyös lehetősége lehet egy Kvaliwash önkiszolgáló autómosó üzemeltetése, vagy ha azzal nem kíván foglalkozni, akkor az alkalmas telek bérbe adása vagy értékesítése egy Kvaliwash autómosó építését tervező beruházónak.

Az önkiszolgáló magasnyomású autómosók piacának egyik, ha nem leginkább meghatározó szereplőjeként, ráadásul kétségtelenül a legjelentősebb magyarországi autómosógyártóként, nagy biztonsággal állítható, hogy feltétlenül látókörébe kerülünk a Magyarországon autómosó létesítését tervező beruházóknak, így a telkét nálunk meghirdetve komoly érdeklődők megjelenésére számíthat.

Jelezze felénk, ha bérbe adná vagy értékesítené önkiszolgáló autómosónak alkalmas telkét, ingyen segítjük elő az elképzelései valóra váltását, összehozzuk potenciális érdeklődőkkel, akik örömmel értesülnek Kvaliwash mosó létesítésére alkalmas telkekről.

Persze akkor is örömmel fogadjuk a jelentkezését, ha azt fontolgatja, hogy autómosót építsen a telkén. Segítünk megvizsgálni, hogy megvalósítható-e a beruházás, megállapítjuk, hogy mekkora mosóállomás felelhet meg a vonzáskörzet és a telek lehetőségeinek, meghatározzuk a szükséges beruházás mértékét, és igény esetén segítséget nyújtunk egy banki hitelhez szükséges megvalósíthatósági tanulmány illetve üzleti terv megalkotásához.
Pozitív döntése esetén végigkísérjük a beruházási folyamaton és átadjuk a sikeres üzemeltetéshez szükséges műszaki és értékesítési ismereteket.


  VanNincsMegoldható


  VanNincsMegoldható


  VanNincsMegoldható


  VanNincsMegoldható  ÉrtékesítésBérbeadásAutómosó beruházás


  Autómosó mint befektetés?

  Autómosó mint befektetés?

  Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

  Tudjon meg többet
  Autómosót nyitna?

  Autómosót nyitna?

  Akár van már telke, akár nincs még,
  segítünk!

  Tudjon meg többet
  Számíthat ránk

  Számíthat ránk

  Kvaliwash autómosó
  karbantartás és szervizelés.

  Tudjon meg többet