Navigáció

Autósoknak

mosó kereső, tippek, tanácsok, előnyök ...

Nyelv

Munkakörnyezet fejlesztése 5S módszerrel

2021. 05. 14.

A minőségi, hatékony, és nem utolsó sorban élvezetes munkának alapfeltétele a tiszta és rendezett munkaterület. Egy ilyen munkakörnyezetben azonnal, keresgélés nélkül elérhetők a megfelelő munkaeszközök és egyértelmű jelölések segítik az eligazodást.

A kívánt eredmény elérésére az autóiparból eredő, de számos más területen is már rengetegszer bizonyított 5S módszert alkalmaztuk.

A szükséges előkészületeket követően, külső tanácsadók vezetésével, két napos intenzív workshop keretében vezettük be az 5S rendszert. Az elért eredmény: látványos változás a kijelölt gyártási területeken!
A munkát minden dolgozó lelkes részvételével csoportokban végeztük.

  • Kiválogattuk mi szükséges és mi nem
  • Meghatároztuk a szükséges dolgok helyét
  • Tisztítottunk, takarítottunk
  • Jelöléseket helyeztünk el
  • Meghatároztuk az elért eredmények megtartásához és továbbfejlesztéséhez szükséges cselekvéseket, azok felelőseit és határidőit

Ahogy a legjobb technológiák, a legjobb autómosó berendezések fejlesztését is folyamatosan napirenden tartjuk, ugyanúgy a munkakörnyezet fejlesztése is egy soha véget nem érő folyamat. Nem elégedhetünk meg a gyártóműhely rendjében eddig elért eredményekkel, a Kvaliwash most bevezetett 5S rendszerét a következő hetekben kiterjesztjük a gyártócsarnok teljes területére, és a rendszer sikerességének fokmérője annak folyamatos továbbfejlődési képessége lesz.

Autómosó mint befektetés?

Autómosó mint befektetés?

Miért olyan népszerű befektetés egy magasnyomású önkiszolgáló autómosó állomás létesítése és üzemeltetése?

Tudjon meg többet
Autómosót nyitna?

Autómosót nyitna?

Akár van már telke, akár nincs még,
segítünk!

Tudjon meg többet
Számíthat ránk

Számíthat ránk

Kvaliwash autómosó
karbantartás és szervizelés.

Tudjon meg többet